Bli proffs på hund.

Royal Dog Education erbjuder professionella yrkesutbildningar och kurser inom hund. Våra yrkesutbildningar ger dig verktygen för att kunna jobba med din dröm. Vi är ett av Sveriges största utbildningsföretag i denna genre. Vår styrka är kompetenta lärare med praktisk erfarenhet av hundträning. Flera av våra lärare tävlar framgångsrikt på hög nivå. Vi har stor kunskap och håller oss ständigt uppdaterade för att kunna erbjuda er det allra senaste inom hund.

Yrkesutbildningar

Bli hundinstruktör, starta hunddagis eller jobba med problemhundar? Är du kanske instruktör och vill utöka ditt kursutbud till dina kunder? Vill du nörda ner dig i hundbeteenden och hjälpa hundägare med deras hundar? Royal Dog Education utbildar dig som vill jobba med hund och erbjuder både grundutbildningar och fördjupning av hög klass.

Visa

Kurser

Vill du bli bättre på att träna din hund eller lära dig mer om vår bästa vän? Utöver yrkesutbildningar erbjuder vi kurser samt föreläsningar för dig som hundägare som vill bli bättre på hund och utvecklas inom hundsport.

Visa

Varför välja oss?

Senaste nyheter